show

The Gardener – Ültető box

Gardener ültetőszett

Ebben a dobozban minden megtalálható egy izgalmas, kertészeti élményhez. Ültesd el a cserépbe a magbonbont, és élő növény lesz belőle!

Zöld fűszernövény keverékes (petrezselyem, kerti zsázsa, bazsalikom, kakukkfű) tartalmazó ültetőszett kézzel készült magbonbon formával

VAGY

Egynyári virágmagkeverékes (facélia, bársonyvirág, búzavirág, pillangóvirág, legényvirág, körömvirág, mustár, kék len)

Ha a cserépben a növények elérik a 6-8 cm magasságot, és megfelelően erősnek látszanak, ültessük szét őket akár balkonládába vagy szabadföldbe. Kézműves, magyar termék.

A csomagolóanyag teljes egészében újrahasznosítható/lebomló.

A doboz tartalma:

1 db  agyagcserép

1 zacskó ültetőközeg (magas minőségű kókuszrost) – lebomló tasakban

1 db magbonbon – fűszernövény magkeverék vagy egynyári virágmagkeverék (min. 4 féle egyben) – VÁLASZTHATÓ

Milyen magok vannak a magbonbonokban?

1 tájékoztató – leírás, növények bemutatása

A doboz mérete: 11x11x11 cm

Magbonbon forma mérete: kb. 5 cm

LOGÓZÁS:

A logózás lehet a képen látható matricára logó ráhelyezés (+150 Ft/db) vagy teljesen  egyedi matrica (a méreteket megadjuk, a szerkesztés, tervezés a megrendelő feladata).

Ha nem csak logót kérsz rá, hanem teljesen egyedi designt, igény esetén grafikusunk is megtervezi nettó 10000 Ft díjazásért. Ha nincs saját grafiusod, és szeretnéd, hogy mi készítsük el, pipáld be!

A kedvezményes árak az Árajánlatban jelennek meg.
Mennyiség Kedvezményes ár
1 - 100 -
101 - 300 -
301 - 500 -
501 - 1000 -
1001 - 2000 -

2 990 HUF3 140 HUF (nettó ár, nem tartalmazza az ÁFá-t)

Leírás

Tárolás: száraz helyen tároljuk. Megfelelő tárolás mellett akár évekig is őrizhetjük elültetés előtt.

Általános használati útmutató 

Tavaszi-nyári időszakban keress egy világos helyet, ahol neki is láthatsz a magpapírból készült magbonbon forma életre keltéséhez.

A cserépbe töltsd bele a kókuszrostot, majd az előzőleg beáztatott magbonbont morzsolt el és takard be egy vékony réteggel. Locsold rendszeresen, az első hetekben fokozottan ügyelj a megfelelő nedvességről. Azzal is segíthetsz, ha az első időszakban üveggel letakarod és így egyfajta mini üvegházat hozol létre, de ügyelj arra, nehogy bepenészedjen. Ezt úgy tudod megelőzni, ha naponta pár órát leveszed az üveget, és hagyod kiszellőzni.

A magok csírázási ideje 1-4 hét, fajtától függően.

A dobozhoz adott agyagcserép mérete néhány növény teljes kifejlődésének biztostja a megfelelő teret, ezért, ha sikerült sok magot felnevelned, előfordulhat, hogy nem férnek meg egymás mellett. Az erőteljesebb, 6-8 centiméteres palántákat szét lehet ültetni külön cserepekbe, balkonládába vagy szabadföldbe.

A magbonbonban található minőségi vetőmagok megfelelő körülmények között nagy arányban kikelnek. Egy darab magbonbonban kb. egy virágládányi növény rejtőzik. A siker fokozható jó minőségű földdel, helyes ültetési móddal, és a megfelelően adagolt locsolás (nem szabad túlöntözni, de kiszáradnia sem), elegendő napfény és optimális hőmérséklet is hozzájárul a magok, fejlődő növények életképességéhez.

További információk

Méretek 11 × 11 × 11 cm
Milyen maggal kéred?

Egynyári virágmagkeverék, Fűszernövények

Kérsz hozzá logózást?

Nem, Igen, kérek logózást (+150 Ft/db)

Érdekelhetnek még…

Seed Bonbon Greenery – 3 m...
3 150 HUF4 490 HUF (nettó ár, nem tartalmazza az ÁFá-t)
Cooper – Magbonbonos képeslap
900 HUF1 300 HUF (nettó ár, nem tartalmazza az ÁFá-t)