Viszonteladói Partnerprogram

Ha szeretnéd feldobni üzleted árukészletét egy díjnyertes, környezetbarát, izgalmas kézműves termékkel, csatlakozz viszonteladóink közé!

Partnerprogramunk előnyei:

  • kedvezményes árak
  • termékeink ismertek és népszerűek a vásárlók körében
  • új színt adunk a kínálatba
  • vásárlóink visszajelzései alapján sokszor vásárolnának fizikai üzletben (pl. Ha nincs már idő a kiszállításra)
  • Facebook oldalunkon bemutatjuk partnereinket
  • Weboldalunkon Google Maps térképen is bemutatjuk oldallátogatóinknak a viszonteladóink elérhetőségeit
  • a saját grafikai anyagainkat (termékfotók, közösségi média posztok) szabadon felhasználhatják a kommunikációban
  • időszakos kedvezmények, promóciók csak partnereinknek

Így lehetsz a regisztrált partnerünk:

1. Küldj pár sor bemutatkozást üzletedről (mi a céges profilja, melyik településen található, adószám (fontos!) a partner@seedbonbon.hu oldalra.

2. Első rendelésnél vásárolj legalább 30 000 Ft értékben (a választott termékek listáját emailben küldd el). Az első alkalommal átvállaljuk a szállítási díjat (GLS futárral küldjük). 

3. Ezzel be is kerültél a programba.

4. A programban való bentmaradás feltétele, hogy évente minimum nettó 30 000 Ft-ot érje el a vásárlások teljes évi összértéke, így ezeket a kedvezményeket folyamatosan tudjuk biztosítani. Ezen feltételek nem teljesülésekor a kedvezmény megszűnik.

Termékeink és áraink

Termékeinket webshopunkban is megtekinheted, ott látható a termékek leírása, adatai, képek róla (ezeket felhasználhatod a kommunikációban).

Fontos megjegyezni, hogy a webshopunkban szereplő árak alanyi adómentes árak, viszonteladóinknak speciális, áfás árakat tudunk biztosítani. 

További tudnivalók:

A magbonbonok tárolása nem igényel különösebb figyelmet, csupán direkt nedvességtől kell óvni őket. Eltarthatóságuk több év (jelenleg 5 éves tapasztalatunk van, az első magbonbonok is éppúgy működnek, mint a frissen készültek).

A Seed Bonbon márkanév védjegyoltalom alatt áll, ezzel együtt a márkanév alatt készülő termékek és nyomdai anyagok másolása és engedély nélküli terjesztése jogi lépéseket von maga után.

Viszonteladói termékekről és  árakról érdeklődni lehet: partner@seedbonbon.hu oldalon

 

Legyen virágzó a kapcsolatunk!

 

show
Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró