show

Cosmo magbonbon (1db) – logózással

Seed Bonbon színes papírba csomagolva (1 darab)

Egy darab gömb alakú magbonbont tartalmaz (a magbonbon színe készlettől függő), masnival átkötve, kísérővel.

Magbonbon leírása: egynyári virágmagkeveréket (körömvirág, bársonyvirág, facélia, dísznapraforgó, egynyári dália, pillangóvirág, legényvirág, búzavirág, kék len, mustár) vagy zöld fűszernövény keveréket (petrezselyem, kapor, kakukkfű, kerti zsázsa, bazsalikom, rukkola) tartalmaz.

Csomagolás színe: választható 

Kísérő: saját logóval (díjmentesen megszerkesztjük, csak küldd el a logódat!)

Néhány hasznos információ a magbonbon működéséről:

Milyen magok vannak a magbonbonokban?

Hogyan működik a magbonbon?

A kedvezményes árak az Árajánlatban jelennek meg.
Mennyiség Kedvezményes ár
1 - 100 840 HUF
101 - 500 798 HUF
501 - 1500 773 HUF
1501 - 2500 756 HUF
2501 - 5000 714 HUF

840 HUF (nettó ár, nem tartalmazza az ÁFá-t)

Leírás

Kézzel készült papíralapú ajándéktárgy, standard minőségű vetőmagokat tartalmaz.

Tárolás: száraz helyen tároljuk. Megfelelő tárolás mellett akár évekig is őrizhetjük elültetés előtt.

Figyelem! Gyerekek felnőtt felügyelete mellett használják, mert könnyen élelmiszernek nézhetik.

Általános használati útmutató:

A legjobb eredmény érdekében áztasd be a Seed Bonbont vízbe, hogy megszívja magát nedvességgel, majd keress egy világos helyet, ahol cserépbe vagy szabadföldbe ültetve elkezdődhet a csírázás. A felpuhult magbonbont szétmorzsolva vagy egyben ültesd el, vékony réteg földdel takard be. Azzal is segíthetsz, ha az első időszakba üveggel letakarod és így egyfajta mini üvegházat hozol létre.

Az első hetekben ügyelj arra, hogy ne száradjon ki teljesen a föld. A pár hetes, 6-8 centiméteres palántákat szét lehet ültetni.

A magbonbonokban található minőségi magok megfelelő körülmények között nagy arányban kikelnek. A siker fokozható jó minőségű földdel, helyes ültetési móddal (nem túl mélyre pl.), és a megfelelően adagolt locsolás (nem szabad túlöntözni, de kiszáradnia sem), elegendő napfény és optimális hőmérséklet is hozzájárul a magok, fejlődő növények életképességéhez.

Gerilla kertészeti módszer

Keress egy olyan helyet bárhol a világban, ahol úgy érzed, jó lenne, ha fűszernövények vagy éppen virágok színesítenék. Ez lehet egy park, ahol rendszeresen megfordulsz, egy elhagyatott telek vagy akár egy játszótér is. Ha önkéntes kertépítőként használod a magbonbonokat, akkor áztasd be a formákat, hogy jól beszívják a nedvességet, majd ültesd el (vagy egyszerűen hajítsd el), és bízd a természetre. A természet hihetetlenül jól működik, magukra hagyva is nagyon jó esélyei vannak a magoknak, hogy rövid időn belül színes virágaikkal feldobják a környezetünk hangulatát.

További információk

Milyen magot szeretnél?

Egynyári virágmagkeverék, Fűszernövény, Vegyes