show

SeedLAB – mini magbonbonok kémcsőben- logózással

Kémcsőbe rejtett magbonbonok

A szivárvány vagy éppen a céged arculati színeiben tündöklő kis maggolyók sorakoznak az üveg kémcsőben, melyet parafadugóval zártunk le.

A kémcsövek méh- és pillangóbarát virágmagos vagy fűszernövényes mini magbonbonokat tartalmazhatnak, ez választható.

További információ a magbonbonokról:

Hogyan működik a magbonbon?

Milyen magok vannak a magbonbonokban?

A logózáshoz egy kísérőkártyát használunk, melyet meg is tervezhetsz vagy ha logódat elküldöd nekünk, mi díjmentesen elkészítjük a kísérőt. Lehet angol, magyar, német, francia nyelvű is a kísérőn szereplő tájékoztató.

A kedvezményes árak az Árajánlatban jelennek meg.
Mennyiség Kedvezményes ár
1 - 100 2 280 HUF
101 - 300 2 166 HUF
301 - 500 2 098 HUF
501 - 1000 2 052 HUF
1001 - 2000 1 938 HUF

2 280 HUF (nettó ár, nem tartalmazza az ÁFá-t)

Leírás

Kézzel készült papíralapú ajándéktárgy, standard minőségű vetőmagokat tartalmaz.

Tárolás: száraz helyen tároljuk. Megfelelő tárolás mellett akár évekig is őrizhetjük elültetés előtt.

Figyelem! Gyerekek felnőtt felügyelete mellett használják, mert könnyen élelmiszernek nézhetik.

Általános használati útmutató:

A legjobb eredmény érdekében áztasd be a Seed Bonbont vízbe, hogy megszívja magát nedvességgel, majd keress egy világos helyet, ahol cserépbe vagy szabadföldbe ültetve elkezdődhet a csírázás. A felpuhult magbonbont szétmorzsolva vagy egyben ültesd el, vékony réteg földdel takard be. Azzal is segíthetsz, ha az első időszakba üveggel letakarod és így egyfajta mini üvegházat hozol létre.

Az első hetekben ügyelj arra, hogy ne száradjon ki teljesen a föld. A pár hetes, 6-8 centiméteres palántákat szét lehet ültetni.

A magbonbonokban található minőségi magok megfelelő körülmények között nagy arányban kikelnek. A siker fokozható jó minőségű földdel, helyes ültetési móddal (nem túl mélyre pl.), és a megfelelően adagolt locsolás (nem szabad túlöntözni, de kiszáradnia sem), elegendő napfény és optimális hőmérséklet is hozzájárul a magok, fejlődő növények életképességéhez.

Gerilla kertészeti módszer

Keress egy olyan helyet bárhol a világban, ahol úgy érzed, jó lenne, ha fűszernövények vagy éppen virágok színesítenék. Ez lehet egy park, ahol rendszeresen megfordulsz, egy elhagyatott telek vagy akár egy játszótér is. Ha önkéntes kertépítőként használod a magbonbonokat, akkor áztasd be a formákat, hogy jól beszívják a nedvességet, majd ültesd el (vagy egyszerűen hajítsd el), és bízd a természetre. A természet hihetetlenül jól működik, magukra hagyva is nagyon jó esélyei vannak a magoknak, hogy rövid időn belül színes virágaikkal feldobják a környezetünk hangulatát.

További információk

Méretek 16 × 1,6 cm
Milyen magot szeretnél?

Egynyári virágmagkeverék, Fűszernövény, Vegyes