Küldetésünk

team-4200837_1920
A Seed Bonbon Handmade megalakulásakor fontos szempont volt egy olyan környezetbarát termék létrehozása, amely egyszerre izgalmas, érdekes és jó adni és kapni is.
A messzi országokból érkező, nagy ökológiai lábnyommal bíró, silány minőségű reklámajándékokat hazai, kézműves eljárással készülő, újrahasznosított és teljesen lebomló ültethető ajándékokkal lehet általunk kiváltani. Ebben segítünk mi.
Amellett, hogy az alapanyagot eleve egy már hulladéknak szánt papír alkotja, s melyet vegyszermentes, hazai lelőhelyű vetőmagokkal párosítjuk, a gyártás során zöld energiát használunk és a működésünk is energiahatékony.

 

Társadalmi felelősségvállalás (CSR)

Régi vágyunk teljesült 2022 nyarán azzal, hogy a gyártás egy részét kiszerveztük olyan civil szervezetnek, amely megváltozott munkaképességű és fogyatékkal élőket foglalkoztat. A sikeres betanítási folyamat után élesben is elkezdődött a gyártás, mára napi szinten, folyamatosan zajlik a magbonbonok készítése.

Támogató termékeink

Termékeink megvásárlásával eddig már két hazai civil szervezet működését is lehetett támogatni. A Vizslamentés küldetése, hogy az egyik legkedveltebb magyar kutyafajtát, a vizslákat mentik ki és keresnek számukra jobb életkörülményeket, a WWF Magyarország pedig a hazai természet- és környezetvédelem egyik legaktívabb szereplője hazánkban.

A számukra tervezett magbonbon termékek népszerűek voltak, és időszakosan újra és új felbukkannak kínálatukban. A termékek megvásárlásából befolyt összeg egy részét az alapítványokat támogattuk.

show
Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró