show

Piramis dobozka – logózással

Magbonbon piramis dobozkában 

Magbonbon leírása: 1 db golyó forma, egynyári virágmagkeveréket (körömvirág, bársonyvirág, facélia, egynyári dália, pillangóvirág, búzavirág, díszlen, mustár) tartalmaz, tavasztól nyár végéig elültethető és élő növényként születik újjá.

Virágmagkeverékes magbonbonhoz kétféle minta készült, a doboz alján magyar nyelvű termékleírás szerepel.

A karácsonyi mintás piramis dobozkánál választható, hogy virágmagos vagy fűszernövényes magbonbon kerüljön bele.

500 db felett egyedi mintával is rendelhető a dobozka, de a kivitelezés többhetes folyamatot igényel. A tervezéshez segédletet biztosítunk, vagy saját grafikusunk külön díjazás ellenében megtervezi. Egyedi doboz esetén egyedi árat adunk az aktuális nyomdaipari áraktól függően.

LOGÓZÁS: A doboz tetejére 40 mm kör alakú matrica helyezhető

A kedvezményes árak az Árajánlatban jelennek meg.
Mennyiség Kedvezményes ár
1 - 100 840 HUF
101 - 500 798 HUF
501 - 1500 773 HUF
1501 - 2500 756 HUF
2501 - 5000 714 HUF

840 HUF (nettó ár, nem tartalmazza az ÁFá-t)

Leírás

Kézzel készült papíralapú ajándéktárgy, standard minőségű vetőmagokat tartalmaz.

Tárolás: száraz helyen tároljuk. Megfelelő tárolás mellett akár évekig is őrizhetjük elültetés előtt.

Figyelem! Gyerekek felnőtt felügyelete mellett használják, mert könnyen élelmiszernek nézhetik.

Általános használati útmutató:

A legjobb eredmény érdekében áztasd be a Seed Bonbont vízbe, hogy megszívja magát nedvességgel, majd keress egy világos helyet, ahol cserépbe vagy szabadföldbe ültetve elkezdődhet a csírázás. A felpuhult magbonbont szétmorzsolva vagy egyben ültesd el, vékony réteg földdel takard be. Azzal is segíthetsz, ha az első időszakba üveggel letakarod és így egyfajta mini üvegházat hozol létre.

Az első hetekben ügyelj arra, hogy ne száradjon ki teljesen a föld. A pár hetes, 6-8 centiméteres palántákat szét lehet ültetni.

A magbonbonokban található minőségi magok megfelelő körülmények között nagy arányban kikelnek. A siker fokozható jó minőségű földdel, helyes ültetési móddal (nem túl mélyre pl.), és a megfelelően adagolt locsolás (nem szabad túlöntözni, de kiszáradnia sem), elegendő napfény és optimális hőmérséklet is hozzájárul a magok, fejlődő növények életképességéhez.

Gerilla kertészeti módszer

Keress egy olyan helyet bárhol a világban, ahol úgy érzed, jó lenne, ha fűszernövények vagy éppen virágok színesítenék. Ez lehet egy park, ahol rendszeresen megfordulsz, egy elhagyatott telek vagy akár egy játszótér is. Ha önkéntes kertépítőként használod a magbonbonokat, akkor áztasd be a formákat, hogy jól beszívják a nedvességet, majd ültesd el (vagy egyszerűen hajítsd el), és bízd a természetre. A természet hihetetlenül jól működik, magukra hagyva is nagyon jó esélyei vannak a magoknak, hogy rövid időn belül színes virágaikkal feldobják a környezetünk hangulatát.

További információk

Méretek 4 × 4 × 4,5 cm
Melyik mintás dobozt szeretnéd?

Botanique, Karácsonyi, Lila

Milyen magot szeretnél?

Egynyári virágmagkeverék, Fűszernövény