Segítő termék lett a Seed Bonbon!

A Seed Bonbon márka megálmodásakor mindig is szempont volt a fenntarthatóság alappillérei mentén való haladás. Maga a termék és a gyártás már méltán elnyerte több ízben is a környezetbarát jelzőt, és már voltak alkalmi projektek kapcsán CSR-tevékenységünk is, amikor civil szervezetek számára készültek egyedi összeállítások, és ezek vásárlásából befolyt összeggel támogattuk őket.

Azonban most sikerült hosszas tervezés után szintet lépni! Egy tavaly nyári interjúban beszéltem arról, hogy szeretném a gyártást kiszervezni, de ha lehetne, akkor megváltozott munkaképessű fogllalkoztató által. Azt gondolom, ha van rá lehetőségünk, akkor mi is tegyünk egy kicsit azért, hogy a munkaerőpiacon hátrány levők sikerélményeket és megbecsülést szerezzenek. Érezzék, hogy fontosak és hasznos tagjai környezetüknek és kiélhetik kreatívitásukat, egyéniségüket, jó hangulatban tölthetik a mindennapokat.

Az interjú megjelenése másnapján korán reggel felhívott egy úr, hogy ő tud ajánlani egy helyi alapítványt, majd meg is történt az első találkozás az alapítvány vezetőjével, Papp Máriával, de akkor a karácsonyi szezon miatt nem volt idő a betanítás kivitelezésének, így a nyugodtabb, nyári időszakra esett a nagy lépés.

Workshopok keretében sikerült elsajátítani a fogásokat, és hétről-hétre tökéletesebb formákat kaptunk. Mára nyugodt szívvel adom át az insturkciókat, már virágnyelven is megy a kommunikáció. Elég azt mondani, hogy „barna, virágos, lapos virág”, és tudom, hogy pár nap múlva pont azt kapom kézhez, amire gondoltam.

Ha cégednek fontos, hogy milyen ÜZENETet ad át ajándékozáskor, akkor gondolj arra, hogy itt egy termék, amely környezetbarát, kézműves, logózható és társadalmi felelősségvállalásban is szereplő, ráadásul szép és izgalmas. A termékhez kapcsolódó „zöld üzeneteket” akár meg is lehet jeleníteni, s ezáltal növelni az ajándékozás presztízsét.

show
Select your currency
EUR euró