show

Óriás magbomba csomag + fa csúzli

100 darabos pillangóbarát virágmagkeveréket tartalmazó magbomba (golyó forma) csomag

A csomaghoz választható minőségi fa csúzli szett is (3 db/rendelés) a magbombák kilövésére.

Workshopokra, csapatépítőkre, rendezvény aktivitásra is szívből ajánljuk, mert szuper játékokat lehet kitalálni hozzá (ki lő messzebre, célbalövés stb.).

A magbombákat sokáig lehet használni csúzlizáshoz, majd elültethetők vagy akár gerilla kertészként olyan területekre lehet kilőni a magbombákat, ahol szeretnénk egy kicsit virágosítani. A magbombák hamar lebomlanak és megfelelő időjárás mellett gyorsan kikelnek. Vegyes színekkel küldjük. A színek elég élénkek, így könnyen megtaláljuk őket a szabadban.

Szállítási idő: 3-5 munkanap 

126 EU139 EU (nettó ár, nem tartalmazza az ÁFá-t)

Leírás

Kézzel készült papíralapú ajándéktárgy, standard minőségű vetőmagokat tartalmaz.

Tárolás: száraz helyen tároljuk. Megfelelő tárolás mellett akár évekig is őrizhetjük elültetés előtt.

Figyelem! Gyerekek felnőtt felügyelete mellett használják, mert könnyen élelmiszernek nézhetik.

Általános használati útmutató:

A legjobb eredmény érdekében áztasd be a Seed Bonbont vízbe, hogy megszívja magát nedvességgel, majd keress egy világos helyet, ahol cserépbe vagy szabadföldbe ültetve elkezdődhet a csírázás. A felpuhult magbonbont szétmorzsolva vagy egyben ültesd el, vékony réteg földdel takard be. Azzal is segíthetsz, ha az első időszakba üveggel letakarod és így egyfajta mini üvegházat hozol létre.

Az első hetekben ügyelj arra, hogy ne száradjon ki teljesen a föld. A pár hetes, 6-8 centiméteres palántákat szét lehet ültetni.

A magbonbonokban található minőségi magok megfelelő körülmények között nagy arányban kikelnek. A siker fokozható jó minőségű földdel, helyes ültetési móddal (nem túl mélyre pl.), és a megfelelően adagolt locsolás (nem szabad túlöntözni, de kiszáradnia sem), elegendő napfény és optimális hőmérséklet is hozzájárul a magok, fejlődő növények életképességéhez.

Gerilla kertészeti módszer

Keress egy olyan helyet bárhol a világban, ahol úgy érzed, jó lenne, ha fűszernövények vagy éppen virágok színesítenék. Ez lehet egy park, ahol rendszeresen megfordulsz, egy elhagyatott telek vagy akár egy játszótér is. Ha önkéntes kertépítőként használod a magbonbonokat, akkor áztasd be a formákat, hogy jól beszívják a nedvességet, majd ültesd el (vagy egyszerűen hajítsd el), és bízd a természetre. A természet hihetetlenül jól működik, magukra hagyva is nagyon jó esélyei vannak a magoknak, hogy rövid időn belül színes virágaikkal feldobják a környezetünk hangulatát.

További információk

Tömeg 1 kg
Mekkora csomagot szeretnél?

100 db

Kérsz hozzá csúzlit?

Igen, 3db-ot adunk szettben (4800 Ft), Nem