show

Magbonbon díszdobozban – logózással (3db)

Magbonbon összeállítás fehér színű, betekintő ablakos díszdobozban (3db)

A magbonbonok formája változó.

Választható színek és logózási lehetőségek (egyedi papírpalást vagy szatén/organza szalag, masnival megkötve és kísérőkártya).

Logózás:

A szalag+masni+ kísérő opciónál csak logóra van szükségünk (vektoros vagy nagy felbontásban). A kísérőkártya hátoldalán tájékoztató szerepel, ez lehet angol vagy német nyelvű, de ha kapunk fordítást, más nyelven is elkészítjük.

Egyedi papírpalást is kérhető, mely a dobozt körben átölelő papírborítást takar. Ennek megtervazéséhez stancot tudunk adni, de szerkesztési díj ellenében elkészítjük (pipáld ki a tervezést is kérek részt, ha nincs saját grafikusod).

Ajánlatkéréshez válaszd ki a termék kívánt jellemzőit:

A kedvezményes árak az Árajánlatban jelennek meg.
Mennyiség Kedvezményes ár
1 - 100 2 400 HUF
101 - 300 2 280 HUF
301 - 500 2 208 HUF
501 - 1000 2 160 HUF
1001 - 2000 2 040 HUF

2 400 HUF (nettó ár, nem tartalmazza az ÁFá-t)

Leírás

 

Általános használati útmutató:

A legjobb eredmény érdekében áztasd be a Seed Bonbont vízbe, hogy megszívja magát nedvességgel, majd keress egy világos helyet, ahol cserépbe vagy szabadföldbe ültetve elkezdődhet a csírázás. A felpuhult magbonbont szétmorzsolva vagy egyben ültesd el, vékony réteg földdel takard be. Azzal is segíthetsz, ha az első időszakba üveggel letakarod és így egyfajta mini üvegházat hozol létre.

Az első hetekben ügyelj arra, hogy ne száradjon ki teljesen a föld. A pár hetes, 6-8 centiméteres palántákat szét lehet ültetni.

A magbonbonokban található minőségi magok megfelelő körülmények között nagy arányban kikelnek. A siker fokozható jó minőségű földdel, helyes ültetési móddal (nem túl mélyre pl.), és a megfelelően adagolt locsolás (nem szabad túlöntözni, de kiszáradnia sem), elegendő napfény és optimális hőmérséklet is hozzájárul a magok, fejlődő növények életképességéhez.

Milyen magok vannak a magbonbonokban?

  • Egynyári virágmagkeverék (facélia, körömvirág, bársonyvirág, búzavirág, pillangóvirág, egynyári dália, legényvirág, kék len, mustár)
  • Zöld fűszernövény magkeverék (petrezselyem, kerti zsázsa, bazsalikom, kakukkfű)

Milyen magok vannak a magbonbonokban?

Tárolás: száraz helyen tároljuk. Megfelelő tárolás mellett akár évekig is őrizhetjük elültetés előtt.

Figyelem! Nem élelmiszer, nem ehető!

További információk

Méretek 11 × 4 × 3 cm
Milyen logózást szeretnél?

Egyedi papírpalást (3db), Masni-szalag-kísérő (3db)